torsdag 12 juli 2012

Flyttlass

Dåligt uppdatering denna vecka, men började arbeta i måndes och går av söndag morgon så gör nu 6 dagar på rad.... man är lite lagom sliten.

I helgen som var så hjälpte vi syrran, Dior att flytta då hon har separerat från sin kille så numera bor hon och hennes 2 katter hos oss. Men varken hon eller jag är knappt hemma så det märks inte att vi är flera som bor här.
Det är bara på kattfronten det märks vi har 4 nu totalt och alla inte riktigt kommer överens.
Dior & Svea får dela rum och Svea är överlycklig skulle jag tro. Moster hinner knappt vakna förrän hon har henne i hälarna, det är bara moster som gäller. Esbjörn är glad också för henne, men inte riktigt på samma sätt. Däremot kan han knappt slita sig från de nya katterna...

Men detta blir bara kortvarigt då syrran skrev på kontrakt idag på en etta, så hon flyttar in där den 1/8. Så nu hinner vi pausa lite på flyttfronten ;)

Fast tycker vi har det trevligt allihopa. Jag och Dior bodde ju ihop 2005 så vi vet att det fungerar. Kommer bli tomt, har saknat att ha henne i närheten innan bodde vi ju i samma område, då sågs vi oftare. Men så flyttade de för ca 3 år sen till andra sidan stan och det är även där hon hon fått sin etta. Kanske dags för oss att flytta till den sidan med. Såg det fanns en 5:a där men den var redan fullbokad. Får börja hålla utkik efter större place, denna trea är i minsta laget.

1 kommentar:

  1. "Finns det hjärterum så finns det stjärterum!" Ett gammalt ordspråk som väl stämmer!

    kramar till er alla

    SvaraRadera