fredag 20 juli 2012

Ledighet i korthet

Varit ledig i 3 dagar.
Behövdes att få bara va ledig med familjen, komma iväg en sväng. Åkte ju ner i tisdags till Ängelholms hembygdsgård och var där en hel eftermiddag, sedan har vi även hunnit med Ven.
Kommer bilder när Pontus kommer hem för det är han som har kameran med alla bilderna.

Jag och Pontus for på torsdagen till Ikea och Väla en runda. Hade behövt en heldag på Väla så mycket butiker där är nu. Men vi fann det vi behövde på Ikea, blev en ny byrå med 4 stora lådor, en pall till badrummet så barnen når upp till handfatet och andra småsaker.

På kvällen gick vi med Svea på en teater på Sundspärlan som hette "Nasse hittar en stol". Var en småsöt enmansshow som verkligen passade både yngre och lite äldre barn, varade knappt 30min. Tycker det är roligt att gå och göra såna här småsaker när man ser hur kul barnen tycker det är. Lite synd Esbjörn inte följde med men vi får hitta något som passar honom där man slipper sitta still ;). Men annars så är han ju ett år äldre nästa sommar kan han följa med på mera.

Sedan körde de mig till knutpunkten och så åt vi på Mc Donald´s och sa hejdå. Jag tog Swebuss hem till Halmstad igen och Pontus & barnen stannade kvar en natt till för att sedan idag köra till Kristianstad.

Så nu är man hemma igen. Jobbade idag och kör hela helgen + måndagen. Men har syster yster som sällskap :)

1 kommentar:

  1. Tack för några mysiga dagar! <3
    Blev tomt och öde idag...

    kramar

    SvaraRadera