onsdag 12 september 2012

Kvalitetstid

Snälla rara syster Dior ska passa barnen på fredag kväll så vi kan gå på bio :) Hade så gärna velat se The Expendables 2 men självklart är det sista dagen imorgon :( så vi kommer att gå på premiären av Resident Evil: Retribution. Gillar dom andra filmerna så den blir nog kanon.

Har ju jobbar lite för många helger med kvällar/nätter sedan Mars månad så nu är det dags att passa upp gubben lite. Inget fel med att arbeta och tjäna pengar samtidigt som man pluggar, men pengar är inte allt här i världen. Måste hinna få njuta av livet också.

Att få lite egentid med varandra är lika viktigt som att vi alla fyra ska umgås ihop. Så nu blir det några tillfällen med barnvakt så vi bara kan få vara vi två. I oktober ska vi till Wapnö på 3-rätters middag och teater där Dior medverkar i. Gå gärna in här och läs om det. http://www.wapno.se/maessor-event/mord-paa-wapnoe/

Och i November är det Fars Dag som vi alltid går ut och äter på. Så har några tillfällen här att se fram emot. Han har redan önskemål om att få komma till Wild West så blir väl att gå dit då ;)


1 kommentar:

  1. Kollade länken... sååå himla trevligt och lockande koncept! Ha så kul!

    kram

    SvaraRadera