måndag 22 april 2013

Förra veckan

Förra veckan var en blandad vecka med ledighet med barnen, lite skola och tre arbetspass.

Tog en ledig dag på tisdagen från allting. Blev att jag och barnen tog bussen in till stan där vi började med lunch på Mc Donald´s och sedan bar det av till Pippi parken. Strålande sol var det hela dagen så de hade superskoj på lekplatsen. Blev också vi var en stund i Norre katts park vid dammen så de fick springa omkring samt kolla på änderna.


Sedan på eftermiddagen blev det bussen tillbaka till Vallås men då åkte vi direkt till mormor och morfar då vi skulle på lite fika hos dom. Morfar är fortfarande sjuk i bältros men han är på bättringsvägen så nu vågar jag åka dit. Har inte riktigt ork just nu att de ska få vattkoppor. Barnen blir alltid glada att få komma till mormor och morfar då det bjuds på godsaker och det finns massa leksaker att röjja runt med.
Själv var det trevligt att bara få sitta ned och prata med morsan. Inte alltid man hinner det när barnen är med eller när man sitter i telefon utan det blir bara det viktigaste man får sagt.


Dagen innan tillbringade jag eftermiddagen hos tatueraren. Har ju inte gjort någon sedan 2007, så det har krupit i kroppen av abstinens att få göra flera. Denna gången blev det text på höger underarm. Kan behövas påminnas om detta emellanåt därav textens budskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar