måndag 12 december 2011

Stress

Rösten är lite bättre, men fortfarande hes. Ett par kommentarer om det idag, ja...

Annars känns det som en allmän pissdag. Avskyr bli superstressad av sånt jag inte kan påverka.
Veckans gruppuppgift är intervjua en på socialförvaltning i Falkenberg, skolan fixat tid och allt så imorgon ska vi göra vår. Fick all info idag och imorrn ska den genomföras... känns inte som man är förberedd.
Sedan har vi en gruppuppgift som ska presenteras muntligt den 9/1, alltså första skoldagen så den får vi jobba med under jul/nyår på nåt vis. Sen har vi 2 individuella uppgifter som ska lämnas in den 13/1.
Just nu får jag fokusera på intervjun som ska bli av imorgon och sen utskriften av det. När det är klart får man börja se vad man ska ta itu med sen.

Positiva är ska luncha med Dior på torsdag. Evigheter sen vi sågs då vi båda är överhopade med skolsaker. Lördag blir det nattjobb.

2 kommentarer:

  1. Usch ja, högskola är en helt annan skola! Fullt upp alltid och det finns bara sommarlovet! Och då måste man jobba om allt ska gå runt!

    Du får använda mellandagarna så gott det går!
    Det fixar du!

    Var lussebullarna goda?

    kram

    SvaraRadera
  2. Kommer nog mest sitta efter nyår har jag minst arbete på Taxi. Mest jobbigt är vi ska intervjua en pensionär (helst inte en släkting) om 50-talet och frammåt. Men ska fundera på det efter denna intervjun i Fbg är gjord.
    Ja dom var jättegoda!

    SvaraRadera