måndag 18 juni 2012

Seg måndag

Seg måndag idag. Är det alltid efter jag haft två nattpass. Man har inte riktigt hunnit ställa om kroppen på att gå upp tidigt så efter lunch är energin redan borta :/

Var på smarteyes vid 10 då Pontus kollade sin syn och provade ut linser. Är min present till honom då han fyller år på fredag. Det är sällan han lägger pengar på sig själv på samma sätt som jag och han vill gärna ha linser igen (han slarvade när han va yngre så han har ärr efter det så därför inte kunnat ha nu i några år) så nu får vi hoppas det fungerar. Han ska på återbesök om 3 veckor. Annars får han välja nya glasögon som present.

Blev en runda till Pippiparken när vi ändå var i stan.Skönt vara där en förmiddag med mindre folk.
Annars idag har vi bara varit ute i trädgården och sedan kom Martina en sväng. Trevligt med sällskap och hon käkade även med oss.

Men imorgon blir det nya tag att få igång energin. Ska träna, har inte hunnit det sedan förra fredagen.... och sedan kommer Lizette på eftermiddagen.

Tycker att det börjar bli tjatigt gå hemma. Svårt fylla dagarna med aktiviteter som är roliga då jag blir lätt apatisk och orkeslös av att bara gå och dra. Sedan när alla roliga saker sker är det på helgen när man själv jobbar :((

1 kommentar:

  1. Hinner du gå och dra med två små krutpaket runt dig? ;)

    kramis

    SvaraRadera