lördag 19 januari 2013

Lördag

Esbjörn är på bättringsvägen, ingen feber men hostan får han nog dras med ett tag. Brukar ju vara så denna tid på året att hostan är långvarig. Det märks de behöver sova på dagen och har inte samma energi som innan. Men även när man blivit frisk så tar det ett par dar att sova ikapp sig och återfå energin.
Men det är skönt ibland kunns va en hel dag inomhus och bara vara. Så blir ju en del tecknat och film.

Men Viktor & Liz hörde av sig och ville komma  förbi trots barnen va förkylda. Trevligt med besök och barnen blev också piggare när de kom med hundarna. Så vi umgicks ett tag här hemma sen blev det att vi gick och käkade tillsammans på Olivers. Skönt komma ut på promenad bort dit och få mat serverad. Och nu sover barnen, inget bråk eller tjafs denna kväll så de var nog trötta.

Imorgon ska jag & Pontus ner till Ikea och köpa säng, madrass och andra småsaker så vi kan inreda barnens rum. Esbjörn ska nu få en juniorsäng att sova i! Eftersom vi bytt bil och ej har dragkrok längre så passar min mamma dom medan vi är där nere. Kan vi fälla baksätet och få plats med det vi ska köpa. Hoppas på lite folk, är ändå helgen innan löning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar