lördag 19 maj 2012

Enet

Vi var på Enet idag som är ett naturreservat vid söder om Steninge.
Fanns en lapp om att inte mata eller klappa hästarna, och vi höll oss på en sida och hästarna på den andre. När vi kom ner till stenarna precis innan havet satte sig Esbjörn där för att leka i lugn och ro. Hästarna som var bland de tamaste jag mött började traska emot honom. Esbjörn har verkligen ingen aning om att hästen är på väg som ni ser på första bilden.
På den andre hör han hur någon är bakom honom och när han vänder sig om hamnar han face to face med en jättestor häst.
Hahaha som ni ser på reaktionen på bild 3 och 4 blir han livrädd. Men hästen gav sig inte utan lunkade efter för att lukta på håret, jackan osv. Även när Pontus lyfte upp Esbjörn och gick undan kom hästen efter. Den gav sig till slut när vi hade klappat den lite.
Svea älskar hästar som hon säger (hon har en älska period nu) och går gärna fram, men om djuren går fram och ska hälsa först då är hon inte lika kaxig. Så även om hon var lite reserverad till en början av hästarna.
Men de var verkligen supersöta och keliga, men lite för närgångna om man nu inte får/ska klappa dom. Det är väldigt svårt att låta bli kan jag säga. Detta besöket gjorde hela dagen tycker jag!





2 kommentarer:

  1. Oooo vilket monster! Inte konstigt att han börjar springa! :)

    SvaraRadera
  2. Nej i hans ögon är det ju som en dinosaurie ;)

    SvaraRadera