torsdag 3 maj 2012

Flow

Herregud vilken skillnad vädret gör på ens humör. Barnen har sån energi efter dagis och de bara älskar vara ute i trädgården. Pontus lackade stolarna till utemöblerna och de sprang runt medan jag satt lite i skuggan då axlarna redan fått färg både från 1 Maj och från idag när jag cyklat och efter lunchen i Norre katts park.

De somnar även på 2 röda och ikväll har jag haft lite flow så skrivit på våran B-uppsats. Nu ska jag bara till biblioteket och försöka finna 2 böcker att ha som referens. Vi har delat upp vissa avsnitt så var och en arbetar var för sig nu och så ses vi nästa vecka och går igenom ihop. Känns bra kan man skriva när man känner inspiration och även att alla visar sitt engagemang om det nu skulle vara någon som försökte åka snålskjuts på oss andra. Sedan blir det väl ändå att omskriva så allt hänger samman eftersom vi skriver på olika sätt. Men känns som vi ligger bra till än så länge :)

Imorgon jobbar 06-14, så blir strax att lägga sig :/
Pontus lämnar barnen vid halv 7 för han jobbar 7-14.30. Egentligen börjar han med 06 men han kan flexa den timmen på jobbet som tur är ;)

1 kommentar:

  1. Det låter som om du har bra koll på ditt arbete! Lycka till!

    kramis

    SvaraRadera