söndag 20 maj 2012

Glass + Ringenäs

Jobbade natt igår så sov till 11.30 idag. Borde väl gå upp tidigare då man ska vända dygnet inför veckan men å vi var iväg hela dagen så hann jag inte sova innan nattens jobb så man är totalt slut när man kommer hem från jobbet.

Jag åt frukost och de andra lunch sen så kom Liz & Viktor över så körde vi till Riccardos. Bästa glassen som finns här i Halmstad tycker jag. Gick även en liten promenad ute i det naturreservatet som ligger Möllegård.
Solen sken och det var supervarmt ute så fortsatte sedan till Ringenäs och gick där. Blev vi gick ner till havet så barnen kunde plocka snäckor, kasta sten i vattnet.

Skönt med liten utflykt idag, även om man inte har 100% ork. Dagen efter en natt är jag fruktansvärt seg i kroppen. Ikväll har vi tittar på Underworld den 4:e filmen. Lite för längesen man såg de andra så får väl köra ett maraton och se alla igen så man är mer uppdaterad. Men den va bra.

Litet bildregn från här hemma i trädgården nån gång i April.







2 kommentarer:

  1. Så många fina bilder du lagt ut! Härliga naturbilder! Tänk, att det bästa är gratis, den fina och vackra naturen. Svea och Esbjörn kommer att lära sig massor där ute. <3

    kramar

    SvaraRadera
  2. Ja de älskar att vara ute och bara gå på upptäcksfärd :)

    SvaraRadera