söndag 20 maj 2012

Veckan som kommer

Imorgon ska man vara i skolan redan vid 8. Uppsatsen ska skickas in till handledaren för granskning så ska köra sista timmarna imorgon fm så den blir riktigt bra. På onsdag får vi tillbaka den och torsdag så ska de fel/kommentarer vi fått åtgärdas. Fredag ska vi skicka vår uppsats till en opponentgrupp och vi få en annan uppsats att läsa. Trist vi har 1 dag på oss läsa uppsatsen vi ska opponera på men de förväntar sig väl att man ska lägga hela helgen på den...

Annars i veckan blir det jag ska jobba på onsdag 7-15. Skulle jobbat på torsdagen men fick byta då det är viktigare jag är i skolan när vi justerar uppsatsen.
Esbjörn ska till Norre Katt, kolla hur hans förkylningsastma är om vi behöver andas över sommaren eller inte. Har även lite frågor då vi hittade en fästing idag på honom vid örat :S men får ha koll så det inte blir rött/irriterat eller han får andra symptom.

Till helgen blir det jobba (som alltid) fredag och söndag. Lördag har jag tagit ledig för vi ska ha barnvakt och gå ut och käka. Vår årsdag och Mors dag infaller alltid samma vecka så kan man fira rejält :)

Som det känns redan nu såhär på söndakvällen lär man sova innan 22 varje dag. Svårt finna tid och energi till träningen och att få egentid över med sina vänner. Hade varit skönt kunna lulla runt nere på stan och bara vara inte ha någon tid att passa, dricka kaffe i gott sällskap osv. Men det kommer väl en dag när man hinner med det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar